Prospectie-nieuws: WeerWerk legt jouw stadstuin aan!

Wil jij jouw pand verhuren aan het SVK én jouw stadstuin gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk laten aanleggen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Schrijf je gratis in om jouw stadstuin (max. 16m²) te laten aanleggen door Weerwerk!

Weerwerk Roeselare (www.weerwerk.be) is een sociale economiebedrijf met een afdeling groen. De tuin zal ontworpen worden door hun tuinbouwarchitect. Het ontwerp gebeurt samen met huurder en verhuurder. De aanleg zal gebeuren in februari door de groenploeg van Weerwerk.

We ontwerpen de tuin op maat van de bewoners: onderhoudsvriendelijk (geen voorkennis van groenonderhoud of planten vereist), gebruiksvriendelijk (op maat van de bewoner een echte groene rustzone) en milieuvriendelijk (vooral groen, aandacht voor biodiversiteit,…).

Deze aangelegde tuin zal als modeltuin gebruikt worden om andere verhuurders en huurders aan te zetten om anders om te gaan met hun tuin. Na afloop zal er een open tuindag georganiseerd worden en zal jouw tuin in de media verschijnen.

Dit project voert Weerwerk uit met de steun van de stad Roeselare.


Terug naar het overzicht