Covid-19: Aangepaste dienstverlening en maatregelen in SVK regio Roeselare

Gezien het stijgend aantal corona-besmettingen in (West-)Vlaanderen, nemen vanuit het SVK ook opnieuw onze verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we de dienstverlening vanuit het SVK zullen terugschroeven om de veiligheid van klanten, (kandidaat-)huurders, medewerkers,... te garanderen. 

 

Hieronder kan je een antwoord vinden op de meest voorkomende vragen. Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 051/35.68.86 of info@svkregioroeselare.be

Ik ben kandidaat-huurder en heb een vraag over mijn dossier, waar kan ik terecht?

Voorlopig kan je nog steeds terecht op onze zitdagen in het Welzijnshuis, dit enkel op afspraak. Maak je afspraak via volgende link: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=597db64e3fe76a89c2b473d7035da955#loaded

Je kan ook steeds telefonisch of per mail je vraag stellen. We zijn telefonisch bop het nummer 051/35.68.86 en zijn per mail te contacteren via onthaal@svkregioroeselare.be

Ik wil mij inschrijven op jullie wachtlijst. Wat moet ik doen?

Voorlopig kan je nog steeds terecht op onze zitdagen in het Welzijnshuis, dit enkel op afspraak. Maak je afspraak via volgende link: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=597db64e3fe76a89c2b473d7035da955#loaded

Indien gewenst, kunnen we de inschrijvingsbundel ook per post of per mail versturen. Bel of mail ons op om je adres door te geven, dan sturen we de inschrijvingsbundel op. Vul de inschrijvingsbundel zo volledig mogelijk in en bezorg dit samen met de nodige documenten terug bij ons. Je kan de documenten inscannen en doormailen of bij ons in de brievenbus steken te Motestraat 14, 8800 Roeselare. 

Ik krijg regelmatig interessebrieven. Wat moet ik hiermee doen? Gaan de bezichtigingen nog door?

Vul de interessebrieven zeker in en bezorg ze aan ons door ze te mailen naar toewijzingen@svkregioroeselare.be of in de brievenbus te steken te Motestraat 14, 8800. De toewijsprocedures lopen verder. Als je hoog genoeg op de wachtlijst staat, zullen we je opbellen om het pand te bezichtigen. Gelieve alleen te komen naar de afspraak. Zo beperken we de sociale contacten. Gelieve ook een mondmasker te dragen en rekening te houden met de social distancing!

Is jullie kantoor open?

Momenteel werken we enkel op afspraak om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en te spreiden. Gelieve tijdens deze afspraken ook steeds een mondmasker te dragen en rekening te houden met sociale distancing en andere voorzorgsmaatregelen!

Worden herstellingen aan mijn woning of appartement nog uitgevoerd?

Ja, alle herstellingen worden voorlopig uitgevoerd. Hou zeker rekening met de social distancing als de technieker langskomt en probeer niet in de ruimte aanwezig te zijn waar de herstelling dient uitgevoerd te worden óf verlucht de ruimte voldoende!

Ik heb een vraag voor mijn huurbegeleider. Kan hij / zij bij mij op huisbezoek komen?

Voor dringende vragen of voor problemen die het best persoonlijk besproken worden, zal jouw huurbegeleider op huisbezoek komen. Tijdens het huisbezoek blijft het belangrijk om de social distancing te bewaren én een mondmasker te dragen. Probeer ook om met zo weinig mogelijk mensen in één kamer te zijn. Een drempelbezoek of een gesprek in de tuin, kan ook! Periodieke en niet-dringende huisbezoeken worden voorlopig niet gedaan.

Ik ben eigenaar en wens mijn pand via het SVK te verhuren. Is dit momenteel mogelijk?

Dit is mogelijk, op voorwaarde dat de social distancing bewaard kan worden in het pand. Momenteel bezoeken we geen panden die nog bewoond worden. Gelieve slechts met één persoon aanwezig te zijn op de afspraak. Zo beperken we het sociaal contact. Een afspraak kan gemaakt worden door telefonisch contact op te nemen op het nummer 051/35.68.86 of door een mail te sturen naar prospectie@svkregioroeselare.be.


Terug naar het overzicht