Covid-19: Zitdagen Welzijnshuis op afspraak voor kandidaat-huurders

Vanaf maandag 18 mei zijn fysieke gesprekken in het Welzijnshuis (Gasthuisstraat 10 - 8800 Roeselare) voor kandidaat-huurders opnieuw mogelijk op afspraak voor volgende zaken:

- Inschrijven

- Plaatsen op de wachtlijst

- Actualisatie dossier (spontane actualisatie of ifv. een interessebrief)

 

Afspraken kunnen gemaakt worden via de volgende link: http://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=597db64e3fe76a89c2b473d7035da955


Het louter binnenbrengen van interessebrieven dient nog steeds per mail (toewijzingen@svkregioroeselare.be) of per post (Motestraat 14, 8800 Roeselare) te gebeuren.

Begeleidende diensten kunnen ook een afspraak maken voor hun cliënten via bovenstaande link. Het werken op afspraak zorgt er voor dat wij de toestroom in het welzijnshuis kunnen beperken en uiterst voorbereid aan ons gesprek kunnen beginnen. Heeft u andere vragen inzake een kandidatendossier, dan kunt u uiteraard steeds mailen naar onthaal@svkregioroeselare.be of bellen naar 051/35.68.86 op maandag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag.

Enkele tips voor tijdens de afspraak in het welzijnshuis:

  • Er zal een plexischerm aanwezig zijn waardoor we, naast de veilige afstand, een fysieke barrière kunnen behouden.
  • Na elk contact worden door de medewerker van het SVK alle klinken, tafel, stoel,… ontsmet.
  • We raden aan dat de kandidaat-huurder zo weinig mogelijk extra personen mee brengt op afspraak om het aantal aanwezigen te beperken.
  • Bij voorkeur brengt elke kandidaat-huurder zijn eigen balpen mee en een mondmasker. Let wel, een mondmasker is in het welzijnshuis niét verplicht, maar we raden dit wel aan gezien de omstandigheden.

Wij hopen jullie op deze manier opnieuw een antwoord te bieden op jullie vragen. Van harte welkom en stay safe!


Terug naar het overzicht